“Den stora passionen för mat- och dryckeskoncept och människorna bakom är fortfarande lika stark. Jag brinner verkligen för att inspirera, lyfta och hjälpa måltidsaktörer med alltifrån kommunikation till affärsutveckling.” 
 

Min röda tråd sedan 25 år tillbaka är mat och dryck. Jag har jobbat på tre kommunikationsbyråer med fokus på kommersiella mat- och dryckeskunder, alltifrån stora matbutiker till små mathantverkare. Jag har även varit med och lanserat svenskt mathantverk utomlands genom Fabulous flavours of Sweden och skapat mattrendturer med butik och restaurangbesök genom det egna konceptet Food People. 

2009 valde jag att starta eget för att helt fokusera på måltidskunder som fotograf, filmare och Content Manager. Jag frilansade då även som marknadschef, redaktör, projektledare och trendspanare. 

Under 10 år fotograferade jag ca 30 kokböcker varav flera av dessa vunnit priser i Gourmand World Cookbook Awards flera år i rad. T ex samiska kokboken boken Smak på Sápmi – tradition, innovation och framtid (Slow Food Sápmi) fick bland annat ”Best of the Best 25 year anniversary 2020” i två kategorier; Local Region Book Sweden och Arctic Book.

Min senaste anställning var på Visit Sweden i 3,5 år. Där var jag ansvarig för kunskapsspridningen inom Måltidsturismprogrammet och Kunskapsbanken Måltid. Min roll var att bidra till företags- och destinationsutveckling i hela Sverige genom att sprida insikter om bland annat; potentialen inom måltidsturism, vad internationella och svenska resenärer önskar uppleva i Sverige samt senaste konsumenttrenderna med koppling till måltidsområdet. Jag skapade även produktutvecklingsguider samt kurser i hur man optimerar sina digitala kanaler. Jag föreläste även nationellt på teman som “Potentialen inom måltidsturism” och “Måltidsturismtrender”.

Mina roller har varierat från Art Director till fotograf, filmare, kommunikatör, Content Manager och marknadschef till konceptutvecklare, produktutvecklare, affärsutvecklare, utbildare, föreläsare och temaspecialist inom måltidsturism.

Den stora passionen för mat- och dryckeskoncept och människorna bakom är fortfarande lika stark. Jag brinner verkligen för att inspirera, lyfta och hjälpa måltidsaktörer med alltifrån kommunikation till affärsutveckling.

LinkedIn